Over ons

Wilt u binnenkort lekker uit eten? Kom dan naar Eetcafé La Martina in Groningen. Overdag lekker lunchen in de zon op het terras of in de avond ontspannen uit eten in ons gezellige restaurant.

Ons eetcafé is gevestigd in één van de leukste straten van Groningen. Er heerst een prettige ongedwongen sfeer in ons restaurant. Tijdens een dagje Groningen lekker lunchen of heerlijk uit eten? Dan bent u bij Eetcafé La Martina op het juiste adres! We hebben een uitgebreide lunch- en dinerkaart met de heerlijkste gerechten! Bent u binnenkort van plan om met een groep uit eten te gaan? Eetcafé La Martina heeft speciale groepsmenu’s voor u samengesteld. Eetcafé La Martina is ook de ideale locatie om uw borrel of feest te geven!

In ons restaurant wordt u gastvrij geholpen maar wel met een informele kwinkslag. Drinkt u als u uit eten bent graag een goed glas wijn? Of liever een lekker speciaal biertje op het terras? In ons restaurant kan het allemaal! De keukenbrigade bestaat uit creatieveling met veel liefde en passie voor het koken. Eetcafé La Martina kookt met de seizoenen mee. Wij onderscheiden ons door alles zelf te maken: dit is uniek in Groningen. De gerechten in ons restaurant zijn culinair, ambachtelijk maar vooral gewoon lekker!

Graag tot ziens bij Eetcafé La Martina!

Eetcafe La Martina Groningen

Het enige authentieke eetcafe in Groningen!

RESERVEREN
RESERVEREN